10 Eylül 2011 Cumartesi

tupperware havluluğum

almanyada tanıyordum tupperware'i. ailemde herkes kullanıyordu. hatta annem çeyizime bi iki parça koydu.

evde canım sıkıldığında internetten bişeylar ararştırıyorum. yine canım sıkılmıştı ve tupperware'i araştırıyordum.türkiyedede satıldığını yeni öğrenmiştim. çok sevindim böyle kaliteli ürünlerin sadece avrupa ülkelerinde değilde türkiyedede satılmasına.

işte öyle internetten araştırırken sitesine rastladım. danışmanlıkla ilgili yazılar vardı. pat diye karar verdim "ben tupperware danışmanı olmak istiyorum".. eşime sordum oda "olabilir ama bunları kim alacak, çok pahalı dedi".. olsun ben yinede başladım ve iyikide başlamışım..

başlangıç için güzel sipariş aldım. tabi bende bişeyler sipariş verdim.. aldıklarımdan biri havluluk..


uzun, lale şeklindeki tutacak, havlunun açılıp dağılmasını önler.
esnek tutacağı sayesinde her kalınlıktaki havluyu rahatca kullanabilirsiniz.
özel mekanızması sayesinde en son parçaya kadar havlunun her parçasını rahatlıkla koparabilirsiniz.


yemek kitaplarını açık tutmak için ayaklık olarak kullanılabilir.
tutacak kısmına mutfak önlüğünüzü asabilirsiniz.



bu şekilde tutunca havlu çok kolay kopuyor. bu zamana kadar bi çok havluluk kullandım. ama en dayanıklısı ve kalıtelısı tupperware'in. hem 10 yıl garantili. fiş saklama derdide yok. üzerindeki yazı zaten garantisi.. fiyatı 23,00 TL. biçok kişi çok pahalıymış dedi ama kesinlikle değiyor.. tupperware'i çok seviyorum..

bugünlükte bu kadar. görüşmek üzere.
bye bye

9 yorum:

  1. tupperware'i ben de kullanıyorum ama havluluğu görmemiştim, görüntüde şık, güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  2. ıhlamur bahçesi10 Eylül 2011 13:49

    yarenciğim tupperware ürünlerini bende kullanıyorum ve çok memnunum..geçen sene o kadar çok ürününü aldım ki bağımlılık yapıyo resmen.bak bi havluluğunu almamışım :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Yaren kizim ben Serifenin Annesi Almanyadan turkiyeye gelin olmanin iyi yada zor olan taraflarini biraz anlatirmisin benim 2. Kizimda turkiyeye evlenmek istiyor fakat biz Anne Baba olarak cok tedirginiz cunki uyum saglayamaz gibi geliyor bize sen yasayan biri olarak sanirim iyi degerlendirirsin.Allah seni omur boyu mutlu etsin insaallah

    YanıtlaSil
  4. noblesse teşekkür ediyorum..

    ıhlamur bahçesi bende bağımlı oldum herhalde ;D

    merhaba abla (şerifenin annesi) bu konuda bi post hazırladım okursunuz. türkiyede yaşamak zor ama imkansız değil. çaba gösterip, ayak uydurursa bide bazı şeyleri çok önemsemezse yaşayabilir burda.. sizde ömür boyu mutlu olun inşallah.. almanyaya selamlar :D

    YanıtlaSil
  5. evet bende severim ama dedigin gibi alinacak gibi degil .. cok pahali burda yine birazda olsa ucuz (almanyada) biz yinede aldik bi kacinida sakliyoruz :D .. devamini bekliyoruz benim bloggada göz atarsan / takip edersen sevinirim cnm saygilarimla :)Hatice.http://petrolmavilim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. hatice haklısın pahalı ama çok kullanışlı ve garantılı.. inşallah ziyaret ederim canım..

    YanıtlaSil
  7. 23 tl bana ucuz geldi, Almanya'da daha pahali sanki.. Ama dedigin gibi kesinlikle kalitesi tartisilmaz, ben de tavsiye ederim herkese..

    YanıtlaSil
  8. merhaba s.a Yaren,
    tupperware ürünlerini ben de cok begenerek kullaniyorum, ama tupperware takintim yok. evlenirken benim icin lazim ve kullanisli olabilecek cok pratik seyler aldim. gercekten de cok kullaniyorum. fiyati cok pahali, buna katiliyorum. ama özellikle plastik konusunda uyduruk bise almaktan kaciniyorum. tupperware almasan emsa alacagim, onlarin fiyati da ayni sayilir.
    istersen bazi kullandigim ürünleri blogumda tanitabilirim, ilgisini cekenler olursa.

    sevgilerimle eli

    YanıtlaSil
  9. pinkdunya evet olabilir. türkiye almanyadan daha ucuz olabilir. ama kalite süper :)


    a.s. eli keske bende sadece lazim olanlari alabilsem. ama almaya bi basladimmi kendimi kaybediyorum ;)

    YarenGurbetci

    YanıtlaSil