17 Şubat 2012 Cuma

ani kitaplarim

merhaba canlar :)

evet sasirdiniz dimi. iki gün pes pese post :) bende sasirdim ;)

bu ani kitaplarimi hamile olmadan cok önce almistim. cok ilgimi cekiyordu bebek kitaplari. esim ne yapacaksin simdi bu kitaplari desede bakin lazim oldu ve elimin altindaydilar. istedigim an nerden bulabilecektimki hemen. hakkaride benim bildigim bi tane kitapci vardi. cok kücüktü ve böyle güzel ani kitaplari yoktu. dedim nolur nolmaz bulmusken alayim, bi zaman lazim olacak insallah. ve o günler geldi iste :)

bebisim hayirlisiyla dogup büyüdügünde güzel bi hatira olsun, okusun diye simdiden mektuplar yaziyoruz. esimde yazdi. bende yaziyorum. güzel bi hatira kalacak insallah.

bu kitabi internetten almistim..


ilk sayfalarinda güzel bilgiler var. hamilelik, dogum ve sonrasi icin güzel seyler yaziyor. ultrason görüntülerini yapistirmak icinde iki tane sayfa yapmislar. sonraki sayfalarda bos. kendiniz icin yada bebis icin hatira olmasi icin cok güzel.


bilgi icerdigi sayfalar bunlar..

bu kitabida tam hatirlayamadim ama ankaradan almistim herhalde.


hafat hafta güzel bilgiler var. bebegin ve annenin gelisimiyle ilgili seyler var. hafta hafta yapabilecekleriniz ve daha bir süzü bilgi var. haftanin sonunda düsüncelerinizi yazabileceginiz bos bi alan var..


burdada görebilirsiniz bahsettigim bilgileri.

ben her iki kitabida cok begendim. her zaman olmasada yazmaya calisiyorum. bakalim ne zaman doldurabilecegim kitaplari :)

bye bye

4 yorum:

  1. ÇOK GÜZEL YAPMIŞSIN ANI YAZMAK HAMİLELİK DUYGULARINI YAZMAK İLERDE BÜYÜDÜĞÜNDE OKUDUĞUNDA ÇOK MUTLU OLUR.. İYİ FİKİR BENCE...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haticepepelasi evet hem bebis icin hemde benim icin cok güzel bi ani olacak insallah..

      Sil
  2. cok harika birseymis, ben bayildim dogrusu. Hem cokda kullanisli bence kesin her hafta yazmalisin, degerlendirmelisin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gelin ayse her hafta yazmaya calisiyorum. bu arada senin bloguna davet gerekiyor herhalde. giremiyorum bloguna..

      Sil