18 Şubat 2012 Cumartesi

kitaplarim

herkese selam

size aldigim hamilelik kitaplarimi göstermek istiyorum. cok güzel bilgiler var icinde. bunlarida hamile kalmadan önce almisti :) dedim ya cok heves ediyordum lazim olur diye almistim :)

bu kitapta hamilelikte yapilabilecek egzersizler, yenmesi gerekenler, dogum sonrasi bebek bakimi ve bu tür güzel bilgiler var..



bu kitapta hamileligin basindan sonuna kadar dönem dönem bilgiler var. güzel bilgilendiriyor anne adayini. dogum sonrasi icinde bebek bakimiyla ilgili yazilar vaz.



bu kitabi kardesim verdi. oda okudu ve simdi dünyalar tatlisi 3 aylik bi yegenim var. en cok severek okudugum kitap bu almanca bi kitap. ayni icerikli türkce bi kitap bulamadim malesef. hafta hafta bilgiler var. hamile oldugun haftaya göre o hafta yapabilecegin güzel konular yaziyor. ve tabiki dogum sonrasi ve bebek bakimiyla ilgili yazilarda var.


hamileyken okudugum kitap bunlar. iyiki almisim ve okuyorum cünkü önüne gelen sunu yap iyi gelir diyor, bi baskasi yok o iyi degil en iyisi söyle yap diyor. insanin kafasi karisiyor. bu kitaplar sayesinde her konuyu güzel okuyup arastirabiliyorsun. özellikle ilk hamilelikte cok önemli oldugunu düsünüyorum. kitap alinmazsa bile internetten mutlaka arastirilmali..

bye bye

6 yorum:

  1. Bende hamileyken bu tip kitaplardan yardim almistim, birde bazi forumlara üyeydim ve ayni aylik hamile olan annelerle kiyaslama yapabilme imkani oluyordu, gerci herkesin hamileligi farkli tabii..
    Bu hafta hafta gelisimini gösteren bir tür kitap özellikle en cok takip ettigim olmustu :)
    Sende faydalanip, saglikli sekilde hamileligini tamamlayip, bebegini kucagina alirsin insallah :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben forumlara üye olmadim ama internetten ayni haftada hamile olan kisilerin yazilarini falan okuyorum ve evet herkesin hamileligi cok farkli. hafta hafta bilgi veren kitap daha güzel bencede. insallah canim. cok sabirsizlaniyorum zaten ve cok heycanliyim :)

      Sil
  2. Yarenimmmmm canım yaaaa cok sevindim hayırlı olsun bebişinn bende bayagı uzun bir dönem yoktum buralarda vardım ama yoktum bloga yolun düşerse okursun şekerim tayin olayınıza ayrıca cok sevindim senin için cok zor günlerdi çünkü ordaki yaşamın kocaeli iyidir hem istanbula da yakın:)))) yavas yavas geliyorsun İstanbula gelirsen beklerim canım öptüm senii

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canim ya. yorumun beni o kadar cok mutlu ettiki anlatamam. cok samimi geldi. ne özlemisim ama post yazipda böyle güzel yorumlar okumayi. evet istanbulu gezdim bile. hemde ilk defa ve cok begendim biliyormusun. bende seni öptüm kocaman :D

      Sil
  3. Bende hamileliğim ve bebğimin büyüme sürecinde buna benzer bir kitaptan yardım almıştım çok faydalı oluyor sevgileri Anneler gününüz kutlu olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. siyahkugu gercekten cok yardimci oluyor. hafta hafta hersey yaziyor kitapta. seninde anneler günün kutlu olsun canim..

      Sil