13 Mayıs 2012 Pazar

cabuk gel

vedalardan nefret ediyorum. neyseki bu sefer cok kisa iki günlük bi ayrilis olacak insallah. canim askim yanimda olmayinca yarim hissediyorum kendimi. ama aglamayacagim. cok üzülmeme ragmen aglamayacagim. herseye ragmen mutlu olmaya calisacagim. hic gelemeyedebilirdi yanima. ama sükürler olsunki gelebildi. yanimdaydi. bana destek oldu ve bebegimizi hissedebildi :)

bakalim bizim minik babasinin gelmesini bekleyecekmi. yanimda olmasini, dogdugunda kizimizi kucagina almasini, bana destek olmasini o kadar cok istiyorumki. insallah hersey istedigimiz gibi olur. hersey hayirlisiyla olur..

tedirginim.. persembe doktora gittik. bu zamana kadar hersey yolunda gibiydi ama persembe günü doktor plasentada kireclenme var dedi :( pazartesi hastanede randevum var. detayli bakacaklarmis. bebek yeteri kadar beslenemiyorsa biran önce dogmaliymis. doktor cok yürüyüs yap dedi. dün cok büyük degil ama cok uzun bi alisveris merkezine gittik yürüdük, yürüdük ve yine yürüdük. eve geldigimizde karnim agriyordu artik. agri bugünde gecmedi. insallah saliya kadar sabreder minigimiz :) babasininda yanimizda olmasini istiyoruz degilmi...


6 yorum:

  1. canım Rabbim tez zamanda kavuştursun.. Hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin..

    YanıtlaSil
  2. Canim hersey gönlünce olur insallah öylede gelisir istediklerin, aglama sakin üzülmede en kisa zamanda yaninda olacaktir esin :) Insallah hayirli haber aliriz kontorllerinden bizleride habersiz birakma olurmu canim .. öptüm rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin mis kokulunu insallah canim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bazen oluyor bu aglama nöbetleri iste, ne oldu diye sorsalar bilmiyorum derim.. insallah yarin geliyor ve ben bir daha gidisini düsünmek istemiyorum.. sabirsizlikla bekliyorum minigimizi :) saglikla kucagimiza aliriz insallah. bende öpüyorum canim :)

      Sil
  3. Allah kavuştursun hayırlısı ile inşallah bebişe yetişir babası hayırlısı...Rabbim yardımcın olsun canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. insallah yetisecek gibi ama yinede belli olmaz diyorum. büyük konusmak istemiyorum. hepimizin yardimicisi olsun Rabbim..

      Sil