14 Mayıs 2012 Pazartesi

hersey yolunda

gittim bugün hastaneye. baktilar ve hersey yolunda erken gelmesi gibi bi durum yok dediler. tamam dedim ciktim ordan ama karnimin alt tarafinda sadece yürürken müthis bi agri var. nerdeyse yürüyemeyecek durumdayim. yavas yavas yürümeye devam ettim hastanenin ana binasi disinda ayri bi binada sadece dogum yeri var. oraya kadar gidince icim rahat etmedi ve orda tekrar sordum normalmi bu agrilar diye.. bekle bekle derken baktilar ve normal dediler... neyse icim rahatlamis bi sekilde yavas yavas eve gittim..

kiz dediler :) bebegimiz kiz olacakmis. doktor öyle demisti. bugün baska bi doktor tekrar sordu biliyormusun diye ve tekrar bakti. cok emin bi sekilde kiz dedi. iyi dedim. cünkü herseyi pembis pembis hazirladik.. bi kac tanidigima kiz demisler ve erkek olmus yada erkek demisler kiz olmus. bizdede öyle olurmuki diye korktum. herseyi hazirlamisken bosa gitmesin dedim. neyseki insallah bosa gitmeyecek. minisimizi kucagima alacagim günü iple cekiyorum :) cok sabirsizlaniyorum gün gectikce. 9 ay gecti 2 hafta gecmek bilmiyor sanki... :))

yarin bitanem yanimda olacak insalla. elini tutabilecegim yine. destegini hissedecegim yine. ona cok ihtiyacim var. sebepsiz yere agladigimda bana sarilip teselli etmesini cok özledim. bugün doktorun odasinda doktoru beklerken bitane kadin dogumhanede sesi geliyordu. kendimi onun yerine koydum ve ya esim yanimda olamazsa diye düsündüm. kendimi o halde yapayalniz düsündüm ve gözlerimden yaslar süzülüverdi. engel olamadim. kendiliginden akiyor.durmuyir. kendi kendimi sakinlestirmeye calisiyorum. doktorun beni o halde görmesini istemedim. sinirlerim bozulmustu. o an esimi yanimda istedim. iste öyle zamanlarda ona cok ihtiyacim oluyor..

9 yorum:

  1. Sevindim her şeyin yolunda olması ,hayırlıyla kucağında da görürüz inşALLAH...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım. heşey yolunda gitti ve sağlıklı bi şekilde kucağımda çok şükür. sevgiler

      Sil
  2. Kontrolun iyi gecmesine sevindim canim aklim sende kalmisti acaba nasil gecti diye, cok sükür saglikliymis miniginiz.. Kendine cok iyi bak canim sakin üzülme rabbim yardimcin olsun öptüm fistik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım. şimdi iyiyim çok şükür. kızım kucağımda :)

      Sil
  3. Maaşallah maaşallah size. Kalbii ferah tut. Stress yasak bliyorsun. Rabbim neylerse güzel eyler. canım iyi bak kendine ve bebişe.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sabrın sonu selamettir. bekledik ve bebişimiz çok iyi şimdi :)

      Sil
  4. Rabbim kolaylıklar versin

    YanıtlaSil