24 Temmuz 2012 Salı

canım kızımın doğumu


evet beklediğimiz an geldi. tam 9 ay bu anı bekledik. kelimelerle anlatmak gerekirse. sonsuz bi huzur, mutluluk, sevinç. dünyanın en güzel şeyi. anlatamıyorum tam olarak. çok güzel bişey ya. herkesin yaşaması gerekiyor bence.


eşimin vizesi çıkmıştı ve gelebildi 2 mayısta. bana doğum günü sürprizi yaptı. biz onu 5 mayısta bekliyorduk. bu bi ayda bana çok destek oldu. beraber bol bol gezip yürüyüş yaptık.
kızımız doktorların demesine göre 27 mayısta doğacaktı. eşimde 30 mayısta dönmesi gerekti. belki biraz erken gelir bebişimiz diye ben bol bol ahududu yaprağı çayı içip durdum. çok ama çok yürüdüm. ama erken gelmedi. ayın 27si oldu 28i oldu hala yok. bekle bekle gelmedi. herhalde eşim doğumu göremeden gidecek derken mayısın 29unda ilk saatlerde karnımda hafif sancılar var gibiydi.
ben yine emin değildim.

biraz evde bekledikten sonra gece 3de hastaneye gittik. doğuma tam hazır değildi. beklememiz gerekiyordu. merdiven in çık derken sabahı ettik. bekle bekle sancılar çoğaldı. beni doğumhaneye alacaklardı ama odaların hepsi doluymuş. bu arada saat 3-4 oldu. doğumhane kalmayınca normal bi hastane odasını doğumhaneye çevirdiler. çok zordu saatler geçmiyordu. iyiki eşim yanımdaydı. o olmasaydı nasıl başaracaktım bilmiyorum. çok yardımı oldu. elimi hiç bırakmadı.

nihayet saat tam 21:30da doğdu küçük prensesimiz. o anı hiç unutmayacağım. kucağıma aldığımda bana o minicik gözlerle bakması, o küçücük elleri hepsini hiç unutmayacağım. o kadar güzel bişeyki. bi mucizeye tanık olduk o gün. tam bi mucize. karnımda hissettiğim o ayaklarmıydı ellermiydi. herşey çok güzedi.


doğumdan sonra bizi odadan gerçek doğumhaneye aldılar. eşimde bende o kadar yorgundukki. ama bu yorgunluk çok güzeldi. eşim biraz yanımda kaldı ve gece eve gitti. sabah tekrar geldi. elinde bavul vardi :( 30 mayısda dönmesi gerekiyordu ya. evet o günde 30 mayıstı. şimdi yazarken bile gözlerim doldu. kızını bi kaç saat gördü ve gitti :( çok ağladim çok ama artık bi tesellim vardi. kızım vardı artık yanımda ama eşim çok üzülmüştü. 

doğumdan sonra canlı canlı ilk defa 1 buçuk y sonra gördü :) şimdi yanındayız. küçük prenses birazı benim birazı eşimin. yiyip bitireceğiz yakında :) çok tatlı...

bugünlük bu kadar
bye bye

12 yorum:

  1. Hayirli ugurlu olsun tatlim. Allahim hayirli uzun ömürler nasib etsin size ve minik yavrunuza.

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. Gözünüz aydın canım,analı babalı büyüsün,
    hayırlı ramazanlar sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. gözünaydın, olağanüstü bir duygu, Allah birbirinizden ayırmasın hiç:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler. gerçekten olağanüstü bi duygu. allah isteyen herkese nasip etsin..

      Sil
  4. ayyy maşallah yaaaa RABBİM NAZARDAN SAKLASIN

    YanıtlaSil
  5. Annelik nasil gidiyor yarencigim ? ;) Bebis nasil?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyi gidiyor tatlım. bebişte iyi ama sıcaklar mahvediyor bizi. almanyanın serinliğini aradık ;)

      Sil
  6. bilmiyordum güzelim daha önce rastladım mı hatırlamıyorum da ama bebiş gelmiş ne güzel çok mutlu oldum senin adına güle güle sağlıkla büyüt bebeğini allah ayırmasın yarencim ikinizede öpücükler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım Allah razı olsun, amin :) bizde seni öpüyoruz

      Sil