1 Mayıs 2016 Pazar

23 Haziran 2014 Pazartesi bebek arabasından araba koltuğuna

daha kızım doğmadan önce aldık bu bebek arabasını. üç şekilde kullanılıyor. anakucağı oto koltuğunu üzerine oturtabiliyorum. sonra da rahatlıkla cıkartılıp arabaya koyuluyor. yine bebekken içinde yatabileceği port bebe var. oda çok rahat çıkıyor. birde normal bebek arabası oluyor.

arabada bağlı olduğu resimlerde kocaeliden konyaya gidiyorduk bayram için. burda kızım henüz üç aylıktı. araba yolculuğu çok rahat geçmişti :) çok usluydu kızım maşallah :))
port bebe içinde yattığı resimdede derincede harikalar sahiline gitmiştik. kızım pek bişey anlamasa da eşimle ben çok eğlendik :))


kızım artık bir yaşına girip arabada ana kucağında yatmak istemeyince bizde oturabileceği bi araba koltuğu aldık. henüz kendi arabamız olmadığı için koltuk evde duruyor. arabayla bir yere gideceğimiz zaman takıyoruz koltuğu onun dışında genelde otobüs ve trenle gidiyoruz heryere :)
kızım kuzeniyle bu koltukta oynamayı çok seviyor :) işte onlardan bir kare.
kızımın arabada oturduğu resimde hamburg alster gölü kenaını gezerken çektim :)


burda da çocuk arabasının kullanılabilen her üç şeklini de görüyorsunuz. sürmesi de çok rahat. çok memnunum arabadan ama biraz küçük olabilirdi otomobile sığması açısından. onun dışında çok iyi :))


bugünlükte bu kadar. kendinize iyi bakın :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder